Noord Ontmoet Noord

Logo Noord ontmoet Noord Nieuw 750x750Noord ontmoet Noord is een online platform van alle organisaties in Amsterdam Noord die zich bezig houden met integratie en ontmoetingen. Het platform richt zich op alle bewoners van Amsterdam Noord. Het wil de deelnemende organisaties en hun activiteiten presenteren en de interne communicatie tussen de organisaties en de bewoners van Amsterdam Noord versterken. Via deze website en de eraan gelinkte Facebook pagina’s. Met als doel het samenleven van alle bevolkingsgroepen in Amsterdam Noord te optimaliseren.

Op dit moment zijn er een negental organisaties bij ons platform aangesloten: Stichting Andishe, een interculturele organisatie van en voor mensen uit Iran en andere bewoners uit Amsterdam Noord, Stisccan, een Turkse moskee en Sociaal Cultureel Centrum, Somvoa, Somalische Vereniging Amsterdam en Omstreken, Stichting Cleopatra, een interculturele organisatie voor en door Egyptische mensen en de bewoners van Amsterdam Noord, Mannengroep van der Pek, een organisatie van mannen die in de van der Pekbuurt wonen en zich inzetten voor de leefbaarheid van de wijk, Nabije Buren Verre Vrienden, een organisatie van betrokken Amsterdam Noorders die twee keer per jaar een grote thema avond organiseren rondom integratie en samenleven, De Vrouwenbazaar, een organisatie die in eerste instantie is opgericht om vrouwen te begeleiden naar een eigen bedrijf en die zich tevens richt op interculturele activiteiten in en voor de buurt, Kerk en Moskee organiseert ieder jaar de Kerk en Moskee loop, een tocht door Amsterdam Noord lang alle gebedshuizen in ons stadsdeel. Ook is Kerk en Moskee de aanjager van het overleg met de leiders van alle gebedshuizen in Amsterdam Noord, gericht op samenwerking en wederzijds begrip. Last but not least the Living Word Outreach Ministries, dit is een Ghanese Pinkstergemeente.

Veel plezier met het bezoeken van deze website en bezoek ook onze Facebook groep: Noord ontmoet Noord. Hier kunt u ook lid van worden: https://www.facebook.com/groups/554205711330220/